Divendres, 19 de Octubre de 2018
Mont-ral Mont-ral
Alt Camp
Xarxa municipal
 
 
Ajuntament
Alcaldia
Butlletí informatiu
Informació
Grups municipals
Òrgans de govern
Informació al contribuent
Tràmits en línia
Perfil de Contractant
 
Informació general
Biblioteca
Centres de culte
Educació
Guia comerç i empreses
Mitjans de comunicació
Organismes oficials
Seguretat i sanitat
Serveis subministrament
Transports públics
Calendari Deixallería 2015
 

 
  
Conèixer

  Caça i pesca
 
Pesca

Mont-ral és format per les ben diferenciades valls dels rius Brugent i Glorieta; ambdòs rius travessen el terme i els seus cursos són paral·lels. El riu Brugent neix a la localitat de Capafonts ( a l'interior de la Serra de Prades) i finalitza el seu recorregut a l'alçada de la població de la Riba, on desemboca al riu Francolí.

L'entorn natural d'aquest riu és d'una gran bellesa. El vedat intensiu del riu Brugent comprèn una extensió aproximada de 120 Km; el seu inici és la població de Farena i la seva fi a la població de la Riba, en la qual s'efectuen repoblacions mensuals de truita fario. El lloc de pesca del vedat es divideix en quatre trams. El primer d'aquests comprèn des de l'antic refugi fin a l'Esqueix. El segin tram, zona infantil, comprèn 150 m per sobre i per sota del pont. El tercer tram comprèn des de l'antiga piscifactoria fins a l'Esqueix o riu Sec i el quart tram, des de Farena fins a l'antiga piscifactoria.

 
Caça

El territori de Mont-ral ocupa un terme divers i enlairat, on podem trobar el senglar, el teixó comú i la mostela que aprofitem els boscos rics de les serralades de Farena o la Cadeneta; als Motllats es troben perdius, conills i guineus. Als boscos hi ha diversitat d'ocells com tords, perdius, tudons... Els caçadors de la zona s'associen en diferents societats de caça com els Motllats i Brugent.
 
Conèixer
Festes
Plànol del municipi
Altres nuclis
Caça i pesca
Escalada
Espeleologia
Història
Rutes
Turisme rural
 
Serveis
Contacta
Cerca al web
Llibre de visites
 

Servei ofert per OASI